Nieuwjaarsmenu à € 49

van 1 tot 15 januari 2018

( enkel per tafel )

Amuse van de Chef: Créme Brülée van ganzenlever

Huisgemarineerde zalm met knapperige venkelsalade, limoen en roze peper

Witloofroomsoep met grijze garnaaltjes en bieslooksnippers

Hindennootjes met boschampignons, appeltje met veenbessen, bruine jus met wintertrufel en knolseldergratin

Abricotine met een crème van yoghurt en mangocoulis afgewerkt met witte chocoladeschilfers

Gelieve op voorhand te melden bij uw reservatie met de kerst- en nieuwjaarsdagen
of u het kerst- of nieuwjaarsmenu of à la carte wenst te dineren aub.
Voor reservaties vanaf 10 personen tijdens de feestdagen
(brunches, menu’s en à la carte) vragen wij een voorschot van 10 € pp.
Dit kan in de zaak met visa, mastercard, contant of via overschrijving op rek.nr. : BE49 2300 1691 2271

TEL: 03/489.13.00

Reserveer Online

Love is (bijna) in the Air en er zijn 3 dingen die je moet weten.

KLIK OP DE AFBEELDING

ValentijnWijn_ZW