SUGGESTIES V/D CHEF

van 18/1 tot en met 8/2

Tempura van scampi’s met groene couscous salade en mangochutney
€ 14,20
Gebakken kalfszwezeriken met boschampignons en sausje van oude port
€ 18,60
Salade van gerookte eendenborst met appelbrunoise en frambozendressing
€ 14,40

******

Gebakken parelhoensuprème, witlooftaartje, gratin van aardpeer en pastinaak, vleesjus
€ 23,90
Stoofpotje van konijnfilet met knoflook, verse kruiden en gebakken aardappeltjes
€ 24,80
Chateaubriand met groentengarnituur, kroketjes en saus naar keuze (per 2p)
€ 56,00
Gepocheerde tarbotfilet met warme seizoengroentjes, dijonaisesaus en kasteelaardappelen
€ 29,90

******

Tiramisu ‘glacé’
€ 9,00
Bavarois à la ‘Tarte Tatin’
€ 9,00
Chocolademoelleux met frambozenvulling en ijsroom van witte chocolade
€ 9,50

******