SUGGESTIES V/D CHEF

Van 10/11 tot en met 7/12

Duo van fazant-en everzwijnkroketjes, gefrituurde peterselie en vijgenkonfituur
€ 14,90
Gevulde kwartel met foie gras, boschampignons en truffelsausje
€ 15,80
Roomsoepje van pastinaak met beukenzwammen en gandahamsnippers
€ 9,20
zure room en zongedroogde tomaat

******

Hertenkalffilet Grand-Veneur, fondant van vitelotte aardappel met amandel,
€ 29,60
appeltje met veenbessen en gratin van aardpeer en pastinaak
Fazantenborstsuprème Brabançonne met Fine-Champagnesaus
€ 27,90
appeltje met veenbessen en gebakken aardappeltjes
Trio van wild : haas, hert en fazant op Harlekijnse wijze met rode kool strudel,
€ 32,90
gepocheerd peertje in rode wijn en amandelkroketjes
Rollade van kabeljauw-en zalmfilet, zalf van knolselder, fijne erwtjes, mini-ster tomaatjes, broccoligratin
€ 27,20
en Riesling witte wijnsaus

******

Crumbletaartje met zoete appeltjes, blauwe bosbessen en vanilleroomijs
€ 9,00
Soufflé met Grand Marnier
€ 9,50
Noorse omelet met rum en vanilleroomijs
€ 9,50

******