SUGGESTIES V/D CHEF

VAN 8/9  TOT EN MET 14/10

Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en rozijnentoast
€ 17,40
Sint-Jacobsnootjes ‘Rossini’, met gebakken witloof en balsamicocrème
€ 16,90
Geplette aardappel met olijfolie, grijze garnaaltjes en bieslook
€ 14,20
zure room en zongedroogde tomaat

******

Ribeye graangevoederd (Uruguay) met witloofslaatje, churros van aardappel
€ 26,80
en roquefortsausje
Gevulde parelhoen op Normandische wijze, gebraiseerd witloof, pommes anna
€ 24,60
en natuursausje getint met Luikse siroop
Gebakken staartvisfilet, rosette van wortelen en gestoofde prei, romige polenta met basilicum
€ 25,40
en saffraanroomsausje

******

Crumble van rabarber en aardbei met vanilleroomijs
€ 9,00
Tiramisu glacé, ijsgebak
€ 9,00
Tartufo van chocolade en vanille met frambozencoulis
€ 9,00

******